19 November 2011

Girly lady in the little black dress

A couple of weeks ago I had a shoot with Marko Saari. We've worked together before - nearly two years ago! So, about time to create some magic together. I was lucky I stayed at my friend Liisa's place, cos she's got the most amazing wardrobe! The amount of the dresses.. wow. :D And it's super awesome that we're nearly the same size. So, my wardrobe assistant on this shoot was Liisa Wiik. Aaaand I'm definately considering using her again for these purposes... ;) Her style is so different from mine, so it's great for photoshoots to have something completely different!

Here are a couple pics from the shoot. More coming for sure.

I'm kinda doing the same thing on these both, but then again, in completely different ways.. I thought should I post only one or the other, but decided to post them both, cos I couldn't decide.

(c) Marko Saari 2011

I love love love that cute dress! And it made me feel totally girly and glamorous.


(c) Marko saari 2011

When I opened the file for the pic below my mouth blew open and I was like "What is that? Who is taht gorgeous woman there?!" So yeah, I'm happy with the photoshoot with Marko. :D


(c) Marko Saari

In a nut shell
Photograper: Marko Saari
Make up and hair: me
Wardrobe: Liisa Wiik
Styling: Together :D

4 comments:

 1. Hih, kiitos. :D Ja ISO kiitos vaatteiden lainasta!! ^^

  ReplyDelete
 2. Moikka,

  Kommentoit kerran blogiini http://peilikuvana.blogspot.com/ varsin rakentavaa palautetta mallijutuista. Ajattelinpa siis häiritä sinua ja kääntyä puoleesi, sillä olen aivan hukassa kameran edessä tällä hetkellä.

  Tarvisin kipeästi neuvoja siihen, miten saan skarpattua. Miten saan itseäni niskasta kiinni ja niitä ilmeitä tähän naamaan. Silmiin, huuliin, kasvoihin, asentoihin. Sitä fiilistä.

  Olisiko sinulla jotain konsteja, miten löytää niitä itsestään? En oikein tiedä edes mitä olen kysymässä tai pyytämässä, mutta jotain. Jotain pelastusta :D

  Ps. Olet aivan uskomaton kameran edessä. Ja anteeksi että häiritsen tällaisella ihme höpötyksellä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uijh, olen otettu, että kysyt multa neuvoa. :) En tiiä pitäskö mun kirjottaa tonne sun blogin puolelle, vai tähän. Noh, menee nyt tähän. Ja sanottakoon tässä ihan alkuun sen verran, että en minäkään omissa kuvissani nähnyt Mallin vasta ku joskus ei-niin-kauan-sitten. :) Itse jotenkin näkee itsensä vaan niin arkisena ja tavallisena ja tylsänä. Lääke tähän: tee hitosti kuvauksia, monien eri kuvaajien kanssa! Kyllä se malli sieltä lopulta löytyy. Mulla jotenki lookin vaihtaminen myös autto asiaa.

   Viittaan tässä nyt myös tuohon sun viimesimpään blogitekstiin siis.

   Ensinnäkin, ihan totta suosittelen kattomaan kaikki America's Next Top Modelit ja imemään itteensä kaiken, mitä Tyra sanoo! FIERCE! Se on silmissä se.

   Jos haluaa erilaisia tunteita näkyviin, niin kätevintä on tuntea ne tunteet. Hae se fiilis jostain mielen sopukoista ja tee se jopa vähän ylidramaattiselta tuntuvasti. Se tuntuu vähän pöljältä alkuun, mutta toimii. Mutta ei tietty ihan överiksi pidä vetää. Mutta (hyvä) kuvaaja kyllä kertoo jos tulee vedettyä liikaa ilmeellä. :D Mulla auttaa myös, että kuvien takana on joku tarina. Tätä tarinaa voi sit itelleen kertoa ja ikäänku eläytyä roolihahmoon. Ja silmissä on se taika. Sun suun ei tarvii olla mutrussa tai pepsodent-hymyssä, koska tunne näkyy silmissä.

   Myös kuvaajissa on eroja. Siksi suosittelenkin ottamaan yhteyttä kuvaajiin ja ennemmin vaikka vähän tökkimään kepillä jäätä ja kyselemään niitäki kuvaajia kuvaamaan, jotka tuntuu olevan vähän "out of your league". Ehkä ne inspiroituu susta ja haluaa kuvata jotai jännää.. :) Toisaalta, alussa kaikki kameran edessä oleminen voi olla jees, niin saa sitä varmuutta. Toisaalta paskoista kuvaajista nyt ei hyödy kukaan. :P Mut noh, virheistäkin sit oppii ja tietää millasia tyyppejä kannattaa vältellä. :D (Kai oot kirjautunu ModelMayhemiin? Mun kokemuksen mukaan se on laadukkain ja sieltä oon saanu eniten yhteydenottoja. Esim verrattuna mallit.fi-palveluun...)

   Tohon fierce-ilmeeseen vaikuttaa mun mielestä paljon se, että kattoo kameraa tosi jotenki syvästi (kuvittele että se on joku henkilö kelle haluat vaikka haistattaa pitkät tai ketä haluat suudella:D tai vaikka rakas ystävä tms). Just ennen kuvanottohetkeä syvä (ja fierce! tunteella) sisäänhengitys ja koko ruodon oikaiseminen 5 cm pitemmäks, sekä pieni kierto kroppaan ja a vot! Se auttaa myös, että ajattelet yksinkertasesti olevas maailman kuumin, upein ja giganttisen suurella itsetunnolla varustettu nainen.

   Toki varmaan kaikille toimii vähän eri jutut, enkä osaa sanoa muista, kuin itestäni, koska en oo tullu jutelleeks aiheesta muiden mallien kanssa.

   Sit vielä yks pointti joka tuli mieleen, mikä menee ehkä jo vähän hienosäädöks, ni se, että mikään ruumiinosa ei koskaan saa olla velttona ja vailla huomiota. Aina siis pieni jännitys päällä (ja kierto vartalossa). Mulla on joskus ollu lihakset kipeenä kuvausten jälkeen. :D

   Mutta siis:
   -paljon kuvauksia
   -kokeile uusia kuvaajia
   -fierce! (tunne)
   -iso ego :D (asenne)

   Delete

Thank you for leaving me a comment! I'd love it if you left a name instead of being just Anonymous.^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails